Nu privi in urma

Nu privi in urma

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: El si Ea. Volumul 869

Recenzie Nu privi in urma

Rosemary Bennet este o blonda fermecatoare, rezervata, tematoare si de o timiditate aproape maladiva. Prin contrast, prietena ei Elinor Palmer, este o roscata seducatoare, exuberanta si gata oricand sa se bucure de placerile vietii.

Cand frumosul pictor Fabrice Desmond apare in viata lor, Rosemary se indragosteste pe loc, sentiment impartasit de Fabrice. Dar Elinor, dornica de aventura se foloseste de o aparenta neintelegere si pleaca la Paris cu Fabrice. Vor reusi oare Rosemary si Fabrice sa-si gaseasca fericirea?

Cartea "Nu privi in urma" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Barbara York si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Nu privi in urma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nu privi in urma" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-712-2
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nu privi in urma

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Lectia de modestie
Lisa Randal
10.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nu privi in urma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Barbara York

Barbara York a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Sansa dragostei , Intalnire intamplatoare, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter