Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar

Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar

Editura Leda
13.74 10.99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar

De acord, poate că în ultima vreme Shelby a făcut câteva greşeli în relaţiile cu băieţii (dar de unde să ştie că Wes „împrumutase” acel Porsche?). Însă mama ei vitregă reacţionează de-a dreptul exagerat când o prinde sărutându-se cu un coleg de liceu.
Urmarea? Toate planurile de vară ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de reeducare.

Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers în drumeţii!
Dar Tabăra Semilunii devine un loc interesant când în cale îi apare fermecătorul Austin Bridges al III-lea. Tânărul ascunde însă un teribil secret, pe care i-l dezvăluie noii sale prietene: este vârcolac! Shelby ştie limpede că nu ar trebui să se încurce cu el, dar nu poate întoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales când acesta arată atât de bine!
De aici nu mai este decât un pas până la o poveste de iubire, din care nu lipseşte magia clarului de lună.

Heather Davis

La prima vedere, nu sunt o persoană care să-şi petreacă mult timp în aer liber. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, am umblat deseori prin pădure, inclusive în perioada în care am lucrat ca maestru-bucătar în Alaska îndepărtată sau când am fost profesoară într-un orăşel din munţii North Cascades, în care principala ocupaţie a locuitorilor era exploatarea lemnului. NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ este un omagiu adus atât evenimentelor emoţionante din viaţa mea, cât şi tuturor momentelor de amuzament în care fredonam cântece stupide despre şuncă friptă pe grătar (brrr...!) şi despre savuroasele marshmallows caramelizate pe care le mâncam în jurul focului de tabără (iami-iami!).

Nu am scris neapărat o carte despre vârcolaci, cât m-am lăsat sedusă de ideea că fiecare dintre noi avem o parte pe care o arătăm lumii şi o alta secretă, pe care o păstrăm doar pentru noi. În prezent, sunt bucuroasă că trăiesc într-un oraş mare, de pe coasta Pacificului de Nord-Vest. Când nu scriu romane adresate tinerilor, merg deseori la film, împreună cu familia şi cu numeroşi prieteni minunaţi (care, din când în când, plâng şi râd din toată inima).

Cartea "Nu plange sub clar de luna" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Heather Davis si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Nu plange sub clar de luna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nu plange sub clar de luna" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-381-6
Pagini: 304
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar

Produse similare si recomandari

Intoarcerea
Viorel Zaicu
30.00 19.90 RON
Razboinicii. Volumul 1
George R. R. Martin, Gardner Dozois
27.90 22.32 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
13 povestiri
Aldous Huxley
30.00 21.00 RON
Orasele scufundate
Felix Aderca
12.00 8.00 RON
Seniorii razboiului
Gerard Klein
18.00 9.00 RON
Portretul unui barbat imatur
Landero Luis
29.90 19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Heather Davis

Heather Davis a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Nu plange sub clar de luna, Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a), dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter