Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)

Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)

Editura Leda
13,74 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Ashleys

Recenzie Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)

EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?

Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.

Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.

Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.

Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt...

Cartea "Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Melissa de la Cruz si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)" este de 13.74 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Melissa de la Cruz

Melissa de la Cruz a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Bal mascat, Revelatii, Sange albastru, Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3), Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4), O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1), dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ashleys

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter