Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare

Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare

Editura Hamangiu
14,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare

Prezenta lucrare cuprinde textul noului Cod de procedura civila, adoptat prin Legea nr. 134/2010 (M. Of. nr. 485 din 15 iulie 2010) si actualizat cu modificarile aduse prin recenta Lege de punere in aplicare nr. 76/2012 (M. Of. nr. 365 din 30 mai 2012).

Suplimentar, am atasat noului Cod de procedura civila o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic. Precizam ca ele nu fac parte din textul oficial, ci au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu, pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

Veti mai regasi aici, redate integral, si celelalte dispozitii ale legii de punere in aplicare, respectiv:

  • titlurile I-II, care includ dispozitiile generale si normele ce reglementeaza aspectele tranzitorii si unele aspecte fundamentale pentru aplicarea unitara si asigurarea coerentei reglementarii procesual-civile;
  • titlurile IV-V, care contin dispozitiile de modificare si completare a legislatiei speciale, in vederea adaptarii acesteia la noul cod, precum si dispozitiile finale ale legii.

Am considerat util sa redam in aceasta editie si expunerea de motive care a insotit proiectul legii de punere in aplicare, deoarece ea cuprinde argumentele care justifica necesitatea noii reglementari procesual-civile si, totodata, sintetizeaza cat se poate de bine substanta modificarilor aduse codului prin legea de aplicare. De observat insa ca versiunea finala a legii rezultate din Parlament difera, in buna masura, de proiectul initial.

Potrivit art. 81 din Legea de punere in aplicare, data intrarii in vigoare a noului Cod de procedura civila este 1 septembrie 2012.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept procesual civil, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare" este de 14 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-740-8
Pagini: 440
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: noul cod de procedura civila

Pret Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter