Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 : Editie de buzunar

Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 : Editie de buzunar

Editura Hamangiu
Editia: 2
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 : Editie de buzunar

  Editia 2012 a noului Cod civil – formatul de buzunar, aduce cateva noutati, foarte utile pentru practicienii dreptului. Astfel, am redat sub fiecare articol din Cod dispozitiile corespondente din Legea de punere in aplicare si am facut note de trimitere la intreaga legislatie conexa, incepand cu Conventia europeana a drepturilor omului, Constitutia Romaniei si toate celelalte acte normative interne sau internationale incidente.

De asemenea, pentru ca dumneavoastra sa puteti face mai rapid corelatiile intre textele noului cod si vechile reglementari, acolo unde a fost cazul, am identificat si facut note de trimitere catre toate articolele corespondente din vechiul Cod civil, Codul comercial, Codul familiei, Decretul nr. 167/1958 si toate celelalte acte normative anterioare al caror continut a fost absorbit in Codul civil.

Cartea mai cuprinde si o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial, ci au fost intocmite de Editura Hamangiu, pentru a face mai usoara cautarea prin cele 2.664 de articole ale Codului.

Editia de fata pastreaza insa si atuurile editiei anterioare: formatul mic, de buzunar, usor de rasfoit, atat la birou, cat si in instanta, precum si interiorul elegant, la doua culori, usor de citit. Stim ca aceasta carte va fi foarte “muncita”, asa ca am tiparit-o in acelasi format rezistent, cusut si lipit, pentru a inlatura riscul desprinderii paginilor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept civil, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. Se poate cumpara cartea Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-522-668-5
Pagini: 896
Limba: ro

Pret Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 : Editie de buzunar

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noul Cod civil si legea de punere in aplicare - editia 2012 : Editie de buzunar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter