Noua ferma a animalelor si criza economica globala

Noua ferma a animalelor si criza economica globala

19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Noua ferma a animalelor si criza economica globala

O fabula a democratiei si a lumii contemporane

Cartea de fata abordeaza curajos si dezinhibat cateva dintre temele fundamentale ale societatii occidentale actuale, teme de care si cititorul roman a devenit constient in anii din urma, odata cu intrarea Romaniei in clubul select al natiunilor democratice ale Europei si ale lumii. Si o face intr-un mod cat se poate de original: prin intermediul unei naratiuni, al unui roman ale carui personaje sunt animale.

Fabula imaginata de Mario Sepi si Anna Maria Darmanin trimite, astfel, explicit la celebrul roman Ferma animalelor, al lui George Orwell, si, prin aceasta trimitere, isi asuma nu numai un teren de comparatie foarte exigent, ci si o misiune la fel de neplacuta, dar si de utila, ca a cartii lui Orwell la vremea ei: aceea de a atrage atentia ca lumea civilizata se indreapta, din cauza unor excese si abateri de la normele liberalismului si democratiei, intr-o directie gresita si periculoasa pentru viitorul planetei.

O naratiune lucida si plina de o pilduitoare moderatie, despre fenomenele extreme ale lumii in care traim.

"Un bursuc tânăr, pe nume Torq, începu să studieze bazinul de la marginea fermei Williams şi, cu ajutorul unui tânăr inginer castor, Carpenter, observă că era de ajuns să crească..." Continuare...

"Călătoria era lungă şi periculoasă. Presupunea înainte de toate, să traverseze satul evitând pisicile şi asasinii companiilor de deratizare, capabili să inunde canalele cu otrăvuri..." Continuare...

Cartea "Noua ferma a animalelor si criza economica globala" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anna-Maria Darmanin, Mario Sepi, si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Noua ferma a animalelor si criza economica globala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noua ferma a animalelor si criza economica globala" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-606-600-410-7
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Noua ferma a animalelor si criza economica globala

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noua ferma a animalelor si criza economica globala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Anna-Maria Darmanin

Deocamdata in afara de "Noua ferma a animalelor si criza economica globala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anna-Maria Darmanin.

Mario Sepi

Deocamdata in afara de "Noua ferma a animalelor si criza economica globala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mario Sepi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter