Noua dezordine mondiala: extinctia leninista

Noua dezordine mondiala: extinctia leninista

Editura Curtea Veche
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Constelatii

Recenzie Noua dezordine mondiala: extinctia leninista

Kenneth Jowitt a fost printre puţinii politologi care au înţeles atracţia spre leninism ca fiind direct legată de apariţia unui „partid de avangardă“ ca substitut pentru termenii de referinţă tradiţional charismatici, de tip religios, mai cu seamă în timpuri de criză morală şi culturală. Volumul Noua dezordine mondială este o lectură indispensabilă pentru toţi cei care nu sunt nepăsători la soarta milioanelor de oameni din zona numită cândva „blocul sovietic“ si care vor sa înţeleagă provocările politice, sociale şi morale ale lumii de azi. - Vladimir Tismăneanu

Cartea "Noua dezordine mondiala: extinctia leninista" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ken Jowitt si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Noua dezordine mondiala: extinctia leninista prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noua dezordine mondiala: extinctia leninista" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-152-5
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dezordine mondiala , extinctie leninista

Pret Noua dezordine mondiala: extinctia leninista

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noua dezordine mondiala: extinctia leninista. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ken Jowitt

Deocamdata in afara de "Noua dezordine mondiala: extinctia leninista", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ken Jowitt.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter