Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere

Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere

Editura Aramis
18,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-679-530-5; Anul: 2008; Pagini: 128

Recenzie Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere

Lucrarea contine un dictionar ilustrat de cuvinte similare si un numar de 57 de sinteze si intrebari structurate, al caror scop este usurarea invatarii biologiei in ultimii ani de liceu, in vederea admiterii la facultatile cu profil biologie si medicina.
Cartea "Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Tatiana Tiplic si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere" este de 18.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: admitere

Pret Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere

Produse similare si recomandari

Teste grila pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan
29.00 RON
Teste Istorie
Anemari-Monica Negru, Ana-Laura Buliga
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Notiuni de biologie de la A la Z pentru bacalaureat si admitere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tatiana Tiplic

Tatiana Tiplic a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Biologie - Bacalaureat si admitere in invatamantul superior, Biologie . Manual pentru clasa a IX-a, Biologie. Manual pentru clasa a XI-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter