Noile aventuri ale lui sherlock Holmes : Benzi desenate

Noile aventuri ale lui sherlock Holmes : Benzi desenate

Editura My Ebook
14,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Noile aventuri ale lui sherlock Holmes : Benzi desenate

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste prin aceasta vasta colectie de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea “Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes”. Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.

Un simbol al dreptatii, o logica impecabila, perseverent, o intuitie stralucita, o inteligenta iesita din comun, o natura complexa si o tinuta exemplara. In amestecul inedit cu o extravaganta uimitoare, toate construiesc un personaj fascinant: Sherlock Holmes. In aceste povesti, puterea de observatie, ingeniozitatea si rationamentele celui mai cunoscut detectiv din toate timpurile reprezinta intotdeauna cheia unui deznodamant fericit.

Cartea "Noile aventuri ale lui sherlock Holmes" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. Se poate cumpara cartea Noile aventuri ale lui sherlock Holmes prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noile aventuri ale lui sherlock Holmes" este de 14.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 100
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Noile aventuri ale lui sherlock Holmes : Benzi desenate

Produse similare si recomandari

Profesia mea
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Vanzatoarea de comori
Lidia Batali
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noile aventuri ale lui sherlock Holmes : Benzi desenate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter