Noii martiri ai Rusiei

Noii martiri ai Rusiei

Editura Meteor Press
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Noii martiri ai Rusiei

Exista mai multe carti despre noii mucenici ai secolului XX. Cartea de fata contine multe marturii despre cum episcopii, preotii si monahii, barbatii si femeile, batrânii si chiar tinerii Rusiei patimitoare au stiut sa apere credinta in Hristos. Iar Dumnezeu i-a intarit, in chip minunat, ca pe sfintii mucenici din primele veacuri crestine. Ei sunt exemple pentru noi, cei caldicei, cei molipsiti de duhul lumii acesteia.

E o carte care ne ridica din moleseala, un indrumar pentru cei care au de infruntat ispitele si apostazia vremurilor noastre... - Editorul

Cartea "Noii martiri ai Rusiei" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Istoria religiilor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Protoiereul Mihail Polski si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Noii martiri ai Rusiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noii martiri ai Rusiei" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8392-03-5
Pagini: 368
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Noii martiri ai Rusiei

Produse similare si recomandari

Budismul
Claude B. Levenson
19.98 RON
Maestrii Spirituali
Jacques Brosse
30.00 RON
Dictionar al religiilor
Mircea Eliade, Ioan Petru Culianu
42.95 RON
Isme
Stephen Little
42.99 38.69 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noii martiri ai Rusiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Protoiereul Mihail Polski

Deocamdata in afara de "Noii martiri ai Rusiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Protoiereul Mihail Polski.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter