Noapte de Craciun

Noapte de Craciun

Editura Aramis
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-679-297-8;Anul: 2006;Pagini: 16;Format: 210 x 297

Recenzie Noapte de Craciun

Versurile dedicate sarbatorii Craciunului aduc, in fata micului cititor, magia colindelor si a povestii nasterii lui Iisus Hristos, in atmosfera calda din sanul familiei.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Noapte de Craciun", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti de Craciun, Invatamant prescolar / Lucrari diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de George Cosbuc si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Noapte de Craciun prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Noapte de Craciun" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Noapte de Craciun

Produse similare si recomandari

Ne pregatim de Craciun
Alice Nichita, Mihaela Vasiliu
15.00 RON
Viata si aventurile lui Mos Craciun
Lyman Frank Baum
9.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Noapte de Craciun. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George Cosbuc

George Cosbuc a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Balade si idile, Balade si idile. Cantece de vitejie : Cartea de acasa vol. 17, Balade si idile. Fire de tort, Fire de tort; Ziarul unui pierde-vara : Cartea de acasa vol. 23, Poezii, Poezii, editia a II - a, Povestea gastelor, Balade si idile, Fire de tort, Fire de tort, IARNA PE ULITA, Poezii, Poezii, POVESTEA GASTELOR , Povestea unei coroane de otel, Scrieri esentiale volumele i-v, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter