Nici ZEN, nici psihanaliza

Nici ZEN, nici psihanaliza

Editura Cartea Daath
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nici ZEN, nici psihanaliza

Gandirea este un proces dureros, dificil, "o achizitie noua a materiei vii", care poate fi influentat, modificat si chiar distrus mult mai usor decat ne putem imagina sau accepta.

Matei Georgescu prelungeste aceasta deschidere psihanalitica si avanseaza un mod de a gandi uitand frica de a pierde propria sa identitate sau propriul sau sistem conceptual si, in felul acesta, propune o lectura originala a conceptelor cu care atat psihanaliza cat si filozofia zen opereaza. - Nadia Bujor, psihanalist

O carte a paradoxurilor semnificative, o carte care reuseste, cu intelepciune, sa creeze un arc de cerc plin de tensiune, intre viata spirituala budista si cea crestina, intre lumea interioara asa cum este ea relevata de practicile Zen, precum si de practicile psihanalizei.

O carte luminoasa despre pshic, despre suflet si despre spirit, scrisa de un cetatean al lumii, in cautarea adevarului despre sine si despre ceilalti, o carte despre noi, despre viata. - Corneliu Irimia, doctor in psihopatologie

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nici ZEN, nici psihanaliza", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihanaliza, Religie si teologie / Spiritualitate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Matei Georgescu si a fost publicata de editura Cartea Daath. Se poate cumpara cartea Nici ZEN, nici psihanaliza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nici ZEN, nici psihanaliza" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-88581-9-0
Pagini: 278
Format: 16 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nici ZEN, nici psihanaliza

Produse similare si recomandari

Perversiunea
Claire Pajaczkowska
7.00 RON
Cum sa te psihanalizezi singur
A. Roberti
35.00 27.90 RON
Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Andre Haynal, P. Roazen, E. Falzeder
26.16 RON
Directii noi in psihanaliza
Karen Horney
29.00 RON
Schita pentru o autoanaliza
Pierre Bourdieu
19.50 9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nici ZEN, nici psihanaliza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Matei Georgescu

Matei Georgescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Ipostaze ale mortii intr-un timp al dorintei, Gandesc, deci nu exist, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter