Nevasta, fetele si eu

Nevasta, fetele si eu

Editura Minerva
17.90 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Editia 1, 2008 ISBN: 978-973-21-0932-8 Format: , 272 pagini

Recenzie Nevasta, fetele si eu

Nevasta, fetele si eu… sau aventurile terifiante ale unui barbat care a intalnit o femeie, cu care a avut apoi patru fiice!

De la scutece pana la rebeliunile adolescentine, Vincent Gracy prezinta, cu umor, dar si cu tandrete, cronica vietii de zi cu zi a familiei, din perspectiva sa mono-masculina. De ce nu vrea sa se intoarca la magazin pentru a schimba noua pereche de pantofi a uneia dintre fiice? Cine va ramane astazi pe post de infirmiera alaturi de fetita bolnava? Cum devine chiuveta de la bucatarie premiu de consolare acordat celui care pierde cursa pentru accesul la baie? Biberonul de noapte – obositor, nu? – sau lecturile de seara si jocurile – in care nu poti interpreta decat roluri negative – sau intrebarile existentiale – care ii blocheaza pe adulti – pot deveni clipe extraordinare, irepetabile, asteptate cu drag si regretate atunci cand devin trecut?

Cartea "Nevasta, fetele si eu" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Vincent Gracy si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Nevasta, fetele si eu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nevasta, fetele si eu" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Nevasta, fetele si eu

Produse similare si recomandari

Necunoscutul
Julien Green
19.50 8.00 RON
Cercul Octogonus
Peter Harris
19.89 8.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
In tara barbatilor
Hisham Matar
15.99 8.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Ma cheama Rose, ca pe mama
Veronique Ovalde
18.00 8.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nevasta, fetele si eu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vincent Gracy

Deocamdata in afara de "Nevasta, fetele si eu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vincent Gracy.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter