Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti

Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti

59,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 160; ISBN : 978-973-722-541-2

Recenzie Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti

Ce este networking-ul? Necesitate sau trend?

O definitie “la rece” spune ca networking-ul este intalnirea unor persoane necunoscute intr-un context social sau legat de afaceri. Filipe Carrera spune ca networkingul este o metoda normala de a interactiona si de a gasi parteneri de afaceri in intreaga lume. Nu este manipulare, nu este trafic de influenta. Este pur si simplu sprijinul pe care-l primiti de la cineva dispus sa vi-l ofere fara a astepta vreo recompensa de la dvs.

Aflati :

* Pe ce principii se bazeaza networking-ul 

* Importanta precizarii telurilor care va anima

* Care sunt miturile networking-ului

* Networking = doar persoane de contact si “pile”?

* Cum sa utilizati creierul altuia

* Despre referintele care vand

* Cum sa detii o baza de date de 5 stele. In zilele noastre networking-ul se dovedeste a fi chiar o necesitate deoarece:

* va poate ajuta sa gasiti o slujba: este de-ajuns sa faceti cunoscuta aceasta nevoie in reteaua dvs. de cunostinte si cineva va va ajuta indreptandu-va in directia buna

* va poate propulsa in cariera: este suficient ca pregatirea sau potentialul dvs. sa fie cunoscute de catre memembrii retelei. Acestia vor sti cum sa le faca publice trimitand catre dvs. pe cei care au nevoie de dvs. Daca nimeni nu stie ca sunteti “tare” , atunci nu existati!

* va ajuta sa fiti la curent cu toate noutatile: Nu le puteti sti pe toate! Alti memebri ai retelei din care faceti parte va vor pune in tema cu noi cunostinte. Mai multe cunostinte - mai multa putere!
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Networking", publicata in 3 categorii, Economie / Carte de afaceri, Economie / Informatica manageriala, Economie / Marketing, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Filipe Carrera si a fost publicata de editura Rentrop&Straton. Se poate cumpara cartea Networking prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Networking" este de 59.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti

Produse similare si recomandari

Cum sa gestionam bugetele
Stephen Brookson
18.60 RON
Cum am reusit
Rachel Bridge
31.90 RON
Prezentarea in business
Angela Hatton
39.90 RON
Afaceri cu viteza gandului
Bill Gates
17.53 RON
Succesul in vanzari pas cu pas
Rentrop si Straton
51.23 RON
Planul de actiune pentru 100 de zile al noului lider
George B. Bradt, Jayme A. Check, Jorge E. Pedraza
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Filipe Carrera

Deocamdata in afara de "Networking : Ghid de supravietuire pentru profesionisti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Filipe Carrera.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter