Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a

Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a

Editura All
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Strada Fictiunii Contemporan

Recenzie Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a

Berilă, Pişta Massy şi Kremvurşt von Schlitz îşi continuă aventurile, de această dată în afara Europei. De la porţile Constantinopolelui şi până în Egipt, cei trei nu ocolesc nici de această dată întâlnirile cu personaje legendare şi memorabile. Istoria templierilor români merge mai departe, cu spectacolul şi surprizele de rigoare.

“În proza lui Adrian Voicu umorul se combină în chip fericit cu elanul epic şi cu o mare inventivitate verbală. Şi aceste calităţi sunt puse tot în serviciul unor acţiuni comice, parodice, dar din care nu lipseşte suspansul. Adrian Voicu nu acceptă să se plictisească în proza lui şi, drept urmare, nu îl poate plictisi nici pe cititor.” - Horia Gârbea

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura fantasy, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Adrian Voicu si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-458-1
Pagini: 344
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: adrian voicu , nepovestitele trairi , templieri romani

Pret Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Voicu

Pe langa "Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea a II - a", autorul Adrian Voicu a publicat si Nepovestitele trairi ale templierilor romani, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter