Nepotul Magicianului

Nepotul Magicianului

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carte de buzunar
Seria: Cronicile din Narnia

Recenzie Nepotul Magicianului

Începe marea aventură Narnia... Ţinutul unde se petrec întâmplări nemaipomenite... Unde vrăjitoarele te aşteaptă... Şi o nouă lume e pe cale să se nască.

Povestea începe în momentul în care Digory şi Polly pătrund în biroul secret al unchiului Andrew, magicianul. Iar când unchiul Andrew o convinge pe Polly să atingă inelul vrăjit, ea se face nevăzută. Digory, uluit, hotărăşte pe loc să pornească în căutarea lui Polly.

Şi nu numai că o va găsi, dar împreună vor asculta cântecul leului Aslan, în timp ce, sub ochii lor, ia naştere ţinutul vrăjit al Narniei, plin de soare, copaci, flori şi animale, dar şi de fiinţe nemaivăzute şi întâmplări nemaipomenite.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nepotul Magicianului ", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Clive Staples Lewis si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Nepotul Magicianului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nepotul Magicianului " este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9789731036137
Pagini: 186
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nepotul Magicianului

Produse similare si recomandari

Munti
Rainer Crummenerl
29.99 RON
China antica
29.99 RON
Razboiul bumbilor
Louis Pergaud
24.99 RON
Zooalfabet
Valeria Moldovan, Geanina Radu
22.50 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Alba ca zapada (16 planse)
colectiv Aramis
9.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nepotul Magicianului . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Clive Staples Lewis

Clive Staples Lewis a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Calul si baiatul, Cronicile din Narnia (Set cutie) : 2011, Povestea tinutului Narnia, Printul Caspian, Calatorie pe mare cu "Zori de zi", Crestinism. Pur si simplu, Cronicile din Narnia (set cutie), Desfiintarea omului, Jiltul de argint, Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar, Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar (audiobook), Sifonierul, leul si vrajitoarea, Surprins de bucurie : Povestea unei convertiri, Treburi ceresti, Treburi ceresti vol. II, Ultima batalie, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cronicile din Narnia

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter