Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii

Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii

20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii

Peter Selg (1963) s-a nascut la Stuttgart si a studiat medicina la Witten-Herdecke, Zurich si Berlin. Pana in anul 2000 a lucrat ca medic-sef al departamentului de psihiatrie juvenila la spitalul Herdecke din Germania. In prezent este directorul Institutului de Medicina Clinica Ita Wegman din Arlesheim, Elvetia, si profesor de medicina la Universitatea Alanus de Arte si Stiinte Sociale (Germania). Peter Selg conferentiaza in mod frecvent si este autorul a numeroase carti.

Viaţa de dinainte de naştere a unui individ guvernează întregul proces de întrupare. Ea îşi pune amprenta asupra vieţii noastre, dar noi nu conştientizăm acest lucru, fiind prea preocupaţi de imortalitate sau de viaţa de după moarte, şi astfel uităm realitatea stării noastre de „nenaştere”. Nenaşterea cuprinde perioada dintre concepere şi naştere, dar şi întreaga existenţă şi biografie a unui „eu” în lungul său drum de la lumea spirituală spre Pământ. Nenaşterea – cealaltă faţă a eternităţii – ne arată că naşterea este un mister la fel de mare precum moartea. Starea de nenaştere reprezintă misterul misiunii omului pe Pământ.

Peter Selg adună elemente şi imagini esenţiale pentru a înţelege şi a rămâne uimit în faţa vastităţii stării noastre de nenaştere. Pornind de la opera lui Rudolf Steiner, el ne dezvăluie misterul cel mai profund al existenţei umane. Lectura cărţii ne va schimba pentru totodeauna percepţia asupra fiinţei umane.

"Trecerea de la existenţa sufletesc-spirituală la existenţa fizic-sensibilă în cadrul evoluţiei omului (1922) In timpul stării de somn, organismul fizic şi organismul eteric al omului..." Continuare...

"CUVÂNT ÎNAINTE Nemurire -Nenaştere; numai cel care le înţelege pe amândouă înţelege Veşnicia. Rudolf Steiner, Dedicaţie pe o carte (1914)2 Pe toate continentele..." Continuare...

Cartea "Nenasterea" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Peter Selg si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Nenasterea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nenasterea" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-41-3
Pagini: 111
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii

Produse similare si recomandari

Scrisori catre Dumnezeu
Rene Guitton
19.00 8.00 RON
Razboiul si Pacea interioara
Osho
27.00 9.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Peter Selg

Deocamdata in afara de "Nenasterea : Preexistenta omeneasca si drumul nasterii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Peter Selg.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter