Nehotaratii sorti ai bataliei

Nehotaratii sorti ai bataliei

Editura Polirom
32,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca Polirom. Clasicii modernitatii

Recenzie Nehotaratii sorti ai bataliei

Nehotaratii sorti ai bataliei (1936) are ca tema nemultumirea sociala a muncitorilor nomazi americani. Umiliti de lati­fundiarii livezilor de mere din California, flaminzi si furiosi, culegatorii de fructe pornesc o revolta violenta si plina de fana­tism, sub auspiciile subversive ale cauzei „rosii”.

De un realism politic si social admirabil, romanul „proletar” al lui Steinbeck este nu numai o parabola a luptei pentru identitate, ci si o poveste extrem de bine construita despre diferentele esentiale intre oameni si felul imprevizibil in care se manifesta multimile impotriva unui sistem economic represiv.

Anticipind temele mari si controversele sociale din Fructele miniei si Soareci si oameni, cel de‑al cincilea roman al lui John Steinbeck urmareste traseul furtunos al maturizarii lui Jim Nolan, un tinar insingurat si deznadajduit din San Jose, ce se angajeaza cu un extaz aproape mistic in marea cauza pe care‑o impartaseste cu semenii sai.

"Albert coti într-o curbă şi o luă pe drumul spre ferma lui Anderson. — Frumos, zise Mac, nu te-ai apropiat de oraş. Ar fi fost ca dracu' dacă ne-ar fi săltat şi-am fi rămas..." Continuare...

"înainte ca noaptea să se petreacă de tot, vocile oamenilor care se trezeau răsunau în toată tabăra. Se auzeau topoarele spărgând lemne şi huruitul sobelor ruginite, în..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nehotaratii sorti ai bataliei", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de John Steinbeck si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Nehotaratii sorti ai bataliei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nehotaratii sorti ai bataliei" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2585-7
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nehotaratii sorti ai bataliei

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nehotaratii sorti ai bataliei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Steinbeck

John Steinbeck a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Joia dulce, Catre un zeu necunoscut, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter