Necunoscutul

Necunoscutul

Editura Art
19.50 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 128; Format : 130 x 200 mm; ISBN : 978-973-124-357-3

Recenzie Necunoscutul

În mai 1997, Julien Green începe un nou roman: „Mă urmăreşte o imagine. Aşa îmi apare o carte: mai întâi, un personaj, un peisaj, dar nu pot începe decât atunci când aud sunetul - ca un film mut care descoperă vorbele. De data aceasta, e vorba de un tânăr de douăzeci de ani care se află în colţul unei străzi din Paris, stă nemişcat şi, dintr-odată, urlă: «Râşniţă nebună!»..."

Este povestea unei dedublări, a unui vis care te poartă în spaţiu, mai repede şi mai departe decât orice drog. Oare viaţa e vis? La fel şi timpul?

La ceea ce Julien Green numeşte „romanul" său se adaugă alte şase povestiri despre destinele neîmplinite ale unor fiinţe însingurate: domnişoare bătrâne care-şi ascund amintirile în obscuritatea silenţioasă a caselor albe, tineri hăituiţi de prezenţa unor dubli, jumătate reali, jumătate onirici, personaje prinse în propriile vise, chinuri ale unor inimi prea fragile, răvăşite de plictisul de a trăi şi de frica unei existenţe banale.

Cartea "Necunoscutul" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Julien Green si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Necunoscutul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Necunoscutul" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Necunoscutul

Produse similare si recomandari

Cercul Octogonus
Peter Harris
19.89 8.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Ma cheama Rose, ca pe mama
Veronique Ovalde
18.00 8.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Necunoscutul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Julien Green

Julien Green a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Leviathan, Placerea de a te povesti tie insuti. Pagini de jurnal, Taramuri de departe (2 vol), dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter