Necredincioasa

Necredincioasa

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Necredincioasa

Ayaan Hirsi Ali este unul dintre cele mai controversate personaje din Europa, o ţintă pentru terorişti şi o eroină a timpurilor noastre. Crescută întro familie nomadă musulmană din Kenya, autoarea a supravieţuit războiului civil, mutilării genitale şi bătăilor crunte. A fost educată de către imami în Kenya şi Arabia Saudită că dacă nu îşi acoperea capul, tragedii cumplite se abăteau asupra ei, a fugit din Africa în Europa pentru a scăpa de o căsătorie impusă, a cerut azil politic şi şi-a început studiile politice şi mai apoi lupta pentru dreptul femeilor musulmane şi reformarea Islamului.

Deşi trăieşte sub permanentă ameninţare, renegată de propriul tată şi de întreaga familie, refuză tăcerea. O carte care o să-ţi acapareze imaginaţia, purtându-te într-o lume despre care probabil n-ai fi ştiut niciodată. Pornind de la povestea ei individuală, creează o operă de dimensiuni universale, triburi, clanuri, familii, mutilare genitală, căsătorii aranjate dezumanizare sunt doar câteva din problemele pe care Ayaan Hirsi Ali ni le aduce la lumină.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Necredincioasa", publicata in 3 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ayaan Hirsi Ali si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Necredincioasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Necredincioasa" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068255828
Pagini: 476
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Necredincioasa

Produse similare si recomandari

Amprenta lui Galileo
Peter Atkins
59.90 RON
Diana
Andrew Morton
34.90 RON
Cuvinte catre revolutionari
Ernesto Che Guevara
7.00 RON
CINE SUNTETI, BUJOR NEDELCOVICI
Bujor Nedelcovici
49.90 RON
Gauguin si culorile tropicelor
Eva Adami, Berenice Capatti, Octavia Monaco
39.89 RON
Biografia neoficiala a lui Robert Pattinson
Virginia Blackburn
44.90 RON
Complotul impotriva lui Michael Jackson
Aphrodite Jones
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Necredincioasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ayaan Hirsi Ali

Pe langa "Necredincioasa", autorul Ayaan Hirsi Ali a publicat si Fecioara incatusata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter