Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat

Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat

Editura Erc Press
4,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat

Ne jucam cu iarna - o carte de colorat in cadrul careia gasim multe poezii de iarna.

Cartea "Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti de colorat si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Rodica Lambrache si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rodica Lambrache

Pe langa "Ne jucam cu Iarna. Carte de colorat", autorul Rodica Lambrache a publicat si Ursuletul cel istet te invata limbile straine spaniola.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter