Incetul cu-ncetul, invat alfabetul

Incetul cu-ncetul, invat alfabetul

12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2004; Numar de pagini : 16; ISBN : 9789975693783

Recenzie Incetul cu-ncetul, invat alfabetul

Varsta : 3-6 ani

Cu ajutorul acestor cărţi, copiii vor descoperi diversitatea şi frumuseţea lumii înconjurătoare, îmbogăţindu-şi imaginaţia şi limbajul, dezvoltându-şi atenţia şi flexibilitatea gândirii.

Poeziile scurte, din numai câteva versuri, uşor de memorat, le oferă noţiuni de bază despre lumea vegetală şi animală, despre casă şi familie, instrumente muzicale, mijloace de transport, cupaţii şi profesii etc.

Fiecărei litere din alfabet îi corespunde o poezioară.

Din cuprins : A - Ariciul, B - Buburuza, C - Crocodilul, D - Dragonul etc.

Cartea "Incetul cu-ncetul, invat alfabetul" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Romanciuc Vasile si a fost publicata de editura Prut International. Se poate cumpara cartea Incetul cu-ncetul, invat alfabetul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Incetul cu-ncetul, invat alfabetul" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Incetul cu-ncetul, invat alfabetul

Produse similare si recomandari

Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Culorile
16.99 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Incetul cu-ncetul, invat alfabetul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Romanciuc Vasile

Romanciuc Vasile a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Cine si ce mananca, Fructele care imi plac : 3-6 ani, In gradina de legume, Profesia mea, Sporturile mele preferate, Instrumente muzicale, Olimpul de plastic, Poezii despre cifre, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter