Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Editura Humanitas
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 224; Ediția : I; Format : 13 x 20 cm; ISBN : 978-973-689-340-7
Colectia: Herta Muller

Recenzie Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Gardul fabricii şi casele sunt înconjurate de zidurile oraşului, iar dincolo de acesta sunt lanurile unduitoare de grâu, nesfârşite, mărginite de Dunărea ce nu poate fi traversată decât sub tirul grănicerilor. Dacă lumea este doar o inimaginabilă şi apăsătoare înşiruire de închisori concentrice, în care-ţi ispăşeşti condamnarea pe viaţă, mai eşti, de fapt, în viaţă?

Sau te amăgeşti mimând umanitatea într-un cotidian pe care nici frumuseţea inocentă a naturii nu-l poate lumina, când relaţiile dintre oameni sunt denaturate de suspiciune, când victimele nu pot să scape decât dacă devin, la rândul lor, vânători de oameni?
Răspunsurile pe care şi le dau la aceste întrebări obsedante, niciodată formulate explicit, îi împart pe actorii acestei lumi în două tabere. Însă şi unii, şi alţii trebuie să poarte măşti.

„O confruntare insolită cu spaimele totalitarismului. Un roman despre coerciţiile regimului dictatorial, despre manipularea prin frică şi, mai ales, despre ce face frica din om. O carte despre atmosfera terifiantă creată de Securitate.“ (Süddeutsche Zeitung)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Inca de pe atunci vulpea era vanatorul", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Roman istoric, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Herta Muller si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Inca de pe atunci vulpea era vanatorul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inca de pe atunci vulpea era vanatorul" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Produse similare si recomandari

Regele diminetii
Alexandru Musina
15.26 RON
O viziune romaneasca a lumii
Ovidiu Papadima
19.62 RON
Din marile legende ale lumii
Alexandru Mitru
20.00 RON
Sayonara
Olimpian Ungherea
39.99 RON
Literatura si comunicare. Clasa a VIII - a
Valentina Mihaila, Mihaela Jianu, Amalia Dumitriu
5.00 RON
O scrisoare pierduta
Ion Luca Caragiale
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inca de pe atunci vulpea era vanatorul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Herta Muller

Herta Muller a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Animalul inimii, Regele se-nclina si ucide, Calatorie intr-un picior, Leaganul respiratiei, Omul este un mare fazan pe lume, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter