Nazdravaniile lui Nastratin Hogea

Nazdravaniile lui Nastratin Hogea

Editura Gramar
6,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 48; ISBN : 978-973-591-628-2

Recenzie Nazdravaniile lui Nastratin Hogea

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Beletristica / Literatura scolara, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Anton Pann si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Nazdravaniile lui Nastratin Hogea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea" este de 6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Nazdravaniile lui Nastratin Hogea

Produse similare si recomandari

My Easter
Oana Machidonschi
12.99 RON
Cartea farmecelor
Patricia C. Wrede
16.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nazdravaniile lui Nastratin Hogea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anton Pann

Anton Pann a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Fabule si istorioare , Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare, Povestea vorbei, Povestea vorbei, editia a III - a, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Povestea Vorbii, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Povestea vorbii : Cartea de acasa vol. 35, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Scrieri esentiale volumele i-v, Spitalul Amorului sau Cintatorul dorului, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter