Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Editura Tritonic
30,00 Lei

Info

Recenzie Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Aceasta carte a mamelor, am sublinia, mai ales, a viitoarelor mame, prin capitolele sale GRAVIDITATEA, NASTEREA, LEHUZIA, COPILUL se constituie intr-un adevarat GHID al maternitatii.

Scrisa cursiv, direct, evitand pretiozitatile limbajului de specialitate, lucrarea de fata n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca nici unei familii care-si doreste copii, care o data adusi pe lume, sa se dezvolte normal, armonios, in deplina sanatate.

Cartea "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Bebelusi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de Dr. Mircea Brates si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Nasterea si ingrijirea nou - nascutului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8320-72-4
Pagini: 230
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Mama fericita
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Copilul fericit
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Albumul bebelusului meu
Caroline Ash
44.89 RON
Alimentatia sugarului si a copilului mic
Elizabeth M. Ward
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nasterea si ingrijirea nou - nascutului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Mircea Brates

Deocamdata in afara de "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Mircea Brates.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter