Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Editura Tritonic
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Aceasta carte a mamelor, am sublinia, mai ales, a viitoarelor mame, prin capitolele sale GRAVIDITATEA, NASTEREA, LEHUZIA, COPILUL se constituie intr-un adevarat GHID al maternitatii.

Scrisa cursiv, direct, evitand pretiozitatile limbajului de specialitate, lucrarea de fata n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca nici unei familii care-si doreste copii, care o data adusi pe lume, sa se dezvolte normal, armonios, in deplina sanatate.

Cartea "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Bebelusi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dr. Mircea Brates si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Nasterea si ingrijirea nou - nascutului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8320-72-4
Pagini: 230
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nasterea si ingrijirea nou - nascutului

Produse similare si recomandari

Mama fericita
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Copilul fericit
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Albumul bebelusului meu
Caroline Ash
44.89 RON
Alimentatia sugarului si a copilului mic
Elizabeth M. Ward
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nasterea si ingrijirea nou - nascutului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Mircea Brates

Deocamdata in afara de "Nasterea si ingrijirea nou - nascutului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Mircea Brates.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter