Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1

Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1

Editura Leda
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Shadow Falls

Recenzie Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1

Nu rataţi această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele şi vă va cuceri. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orăşel pe nume Fallen…

Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.

Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.

Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Cartea "Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de C. C. Hunter si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-435-6
Pagini: 448
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

C. C. Hunter

Deocamdata in afara de "Nascuta la miezul noptii. Seria Shadow Falls. Volumul 1", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului C. C. Hunter.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter