Napoleon. Volumul I : Cantecul de plecare

Napoleon. Volumul I : Cantecul de plecare

Editura All
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Napoleon. Volumul I : Cantecul de plecare

În 15 mai 1779 soseşte la şcoala regală militară de la Brienne. Nu are încă zece ani şi vorbeşte cu greu franceza... Va rămâne cinci ani în această şcoală fără să o părăsească nici măcar o zi, fără să-şi revadă familia.

Douăzeci de ani mai târziu, acest copil va deveni generalul Napoleon Bonaparte, stăpân al unei Franţe pentru care la început nu a fost decât un străin. Cât caracter, voinţă, curaj, energie, imaginaţie, ambiţie, putere de a visa, fler şi geniu i-au trebuit acestui băiat smuls din mediul său să devină eroul unei naţiuni?

Acesta este doar începutul unui destin, şi în acest Cântec de plecare, care face să se ivească în iureşul Revoluţiei un general de treizeci de ani care şi-a riscat viaţa de sute de ori, în Arcole sau în deşertul Egiptului, se află sămânţa întregii aventuri imperiale.

"Napoleon priveşte batalioanele de grenadieri apucând-o cu paşi repezi pe drumul îngust ce duce spre trecătoarea Cadibone. Panta este abruptă. Muntele domină marea asemenea unei bariere..." Continuare...

"— Eu... începe Napoleon. Se află în salonul castelului din Passariano, unde îl primeşte de obicei pe contele de Cobenzl. Plenipotenţiarul de la Viena trebuie să sosească..." Continuare...

Cartea "Napoleon. Volumul I" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Max Gallo si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Napoleon. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Napoleon. Volumul I" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-724-357-7
Pagini: 488
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Napoleon. Volumul I : Cantecul de plecare

Produse similare si recomandari

Ursita. Micuta
Bogdan Petriceicu Hasdeu
10.99 RON
Asaltul
Stephen Crane
19.95 RON
Sabia lui Attila
Curtis Ford Michael
32.90 RON
Caligula
Pierre Lunel, Paul-Jean Franceschini
19.90 RON
Carol cel Mare si Roland
Allan Massie
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Napoleon. Volumul I : Cantecul de plecare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Max Gallo

Max Gallo a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Caesar Imperator, Intru acest semn vei invinge vol.1 seria "Crucea occidentului" , Ludovic al XIV-lea,regele soare : VOL. 1 , Ludovic al XIV-lea : Iarna marelui rege vol 2, Ludovic al XIV-lea, Volumule I + II, Nero. Domnia antihristului, Parisul in rugaciune vol.2 seria "Crucea Occidentului" , Revolutia franceza. Volumul I - Poporul si regele, Revolutia Franceza. Volumul II : La arme, cetateni!, Spartacus - revolta sclavilor : vol.1 seria "Romanii", Ludovic al XIV-lea : Regele soare - Vol. 1 , Revolutia franceza. Volumul II : La arme, cetateni!, Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II, dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter