Mudra. Arta gesturilor sacre

Mudra. Arta gesturilor sacre

Editura Ram
23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mudra. Arta gesturilor sacre

Putem declara cu certitudine ca destinul nostru sta in mainile noastre si aceasta ar trebui sa o intelegem literar. Nu numai pentru ca la nivelul palmelor avem anumite linii care pot sa ne dea informatii despre trecut si viitor, ci pentru a fiecare deget are functia sa si puterea sa in cadrul organismului nostru. Dacac stim cum sa folosim aceasta putere, putem sa mentinem starea de sanatate fizica si starea de pace mentala.

Cand le spun pacientilor la inceput despre mudre, prima lor reactie este plina de scepticism. Ei ma intreaba: Cum poate boala mea sa fie ameliorata doar prin punerea impreuna a degetelor intr-o anumita forma? Dar indata ce incep sa aiba incredere si isi continua exercitiile, ei incep sa perceapa efecte pozitive si scepticismul lor incepe sa se transforme intr-o stare de uimire. Apoi le explic ca acestetehnici, care par foarte simple, sunt cadouri nepretuite ce ne-au fost daruite de maestrii spirituali iluminati, care au trait in timpuri stravechi. - Keshav Dev (maestru yoghin indian si terapeut)

Cartea "Mudra. Arta gesturilor sacre" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Alte culte si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Swami Atmananda si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Mudra. Arta gesturilor sacre prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mudra. Arta gesturilor sacre" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7726-21-6
Pagini: 159
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mudra. Arta gesturilor sacre

Produse similare si recomandari

Brahmanismul
Louis DE LA VALLÉE POUSSIN
7.00 RON
Buddhismul si viata
Gonsar Rinpoche
25.00 RON
Budismul
Claude B. Levenson
19.98 RON
Shinto
Simu Octavian
23.00 RON
Istoria gandirii buddhiste
Thomas J. Edward
38.00 RON
Cabala si Rabi Simion ben Iohai
Guy Casarit
16.20 RON
Retrofuturism. Spatiul sacru astazi
Augustin Ioan
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mudra. Arta gesturilor sacre. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Swami Atmananda

Deocamdata in afara de "Mudra. Arta gesturilor sacre", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Swami Atmananda.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter