Mozaicuri - Idei Creative vol. 24

Mozaicuri - Idei Creative vol. 24

Editura Casa
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 24 din seria Idei creative

Recenzie Mozaicuri - Idei Creative vol. 24

Febra mozaicului este în plină expansiune!

Acum şi la noi se găsesc foarte multe tipuri de mozaicuri de culori fermecătoare cu care se poate decora aproape orice suprafaţă.

Modelele alese în carte dau o notă veselă căminului, dar pot deveni şi cadouri drăguţe şi utile.

Cartea "Mozaicuri - Idei Creative vol. 24 " a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ingrid Moras si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Mozaicuri - Idei Creative vol. 24 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mozaicuri - Idei Creative vol. 24 " este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mozaicuri - Idei Creative vol. 24

Produse similare si recomandari

Berea
55.90 53.11 RON
Evitati capcanele in cuplu
Louis Gosselin
15.00 8.00 RON
Expert in vase cu flori
Davis G. Hessayon
39.90 RON
Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62
Marta Varga, Marsi Lukacsne
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mozaicuri - Idei Creative vol. 24 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ingrid Moras

Ingrid Moras a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47, Bratarile prieteniei - Idei Creative vol. 41, Mozaicuri. Editia a II - a. Idei Creative vol. 24, Pictura pe sticla si portelan - Idei Creative vol. 49, Stelute din margele. Editia a II - a - Idei Creative vol. 21, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Idei creative

Mozaicuri - Idei Creative vol. 24
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter