Motanila si Rontaila

Motanila si Rontaila

Editura Ana
7,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Motanila si Rontaila

Cartea "Motanila si Rontaila" a fost publicata in categoria Suport scolar / Gradinita si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Marcela Penes si a fost publicata de editura Ana. Se poate cumpara cartea Motanila si Rontaila prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Motanila si Rontaila" este de 7.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Motanila si Rontaila

Produse similare si recomandari

Nu va jucati cu chibriturile
colectiv Aramis
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Motanila si Rontaila. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marcela Penes

Marcela Penes a publicat inca 43 carti prezente in libraria noastra, Abilitati practice, clasa I, Antologie de texte literare, clasele I-IV, Bucuria de a scrie compuneri. Editie noua, Caiet de vacanta- am incheiat clasa a II-a , Caiet de vacanta-am incheiat clasa a IV-a , Caiet special abecedar (Elefantel) clasa I, Caiet special matematica , clasa I (Aricel), Caligrafie : Caiet clasa a II - a, Dictionarul limbii române, clasele I-IV, Educatie muzicala. Caiet, cls. a I-a, Educatie muzicala. Caiet, cls. a II-a, Greierasul albastru. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul stiinte. Matematica, EDUCATIE CIVICA clasa a IV-a , Piticul vrajitor si cheita de aur, Abecedar , Ana si prietenii ei in gradina de legume, Caiet de vacanta, clasa a II-a : Editia a IV-a, Caiet de vacanta, clasa a III-a : Editia a IV-a, Caiet de vacanta, clasa a IV-a : Editia a IV-a, Caiet de vacanta, clasa I : Editia a IV - a, Caiet de vacanta. Am incheiat clasa a III - a, Caiet de vacanta. Am incheiat clasa I, Copil ca tine sunt si eu, Educatie muzicala, EDUCATIE MUZICALA clasa a IV-a , EDUCATIE MUZICALA clasa a IV-a, GEOGRAFIE clasa a IV-a , Ghicitorile alfabetului (editie revizuita si adaugita), Gradinita in poienita, Invatam sa citim, clasa I, ISTORIE clasa a IV-a , Jurnalul meu, Kiti si jocul numerelor, Limba franceza – manual, clasa a IV-a, Limba si literatura romana : clasa a II-a, LIMBA SI LITERATURA ROMANA clasa a III-a , LIMBA SI LITERATURA ROMANA clasa a IV-a , MATEMATICA clasa a IV-a , Piticul vrajitor si cheita de aur, Razvan si creionul nazdravan, Rita-Gargarita. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul limba si comunicare, Sarbatorile anotimpurilor, clasele I-IV, STIINTE ALE NATURII clasa a IV-a , dintre care primele 12 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter