Mostenirea

Mostenirea

Editura Miron
21,56 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009 Numar pagini: 200

Recenzie Mostenirea

Cartea "Mostenirea" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Elizabeth Adler si a fost publicata de editura Miron. Se poate cumpara cartea Mostenirea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mostenirea" este de 21.56 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mostenirea

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mostenirea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, Acum ori niciodata, Hotel Riviera, La dolce vita, Niciodata nu e prea tarziu , Totul sau nimic, Acum sau niciodata, Casa din Amalfi, Cei bogati vor mosteni, Croaziera spre Capri, Imagini, Indiscretii, Intalnire la Venetia, Invitatie in Provence, La dolce vita, Leonie, Mai curind sau mai tirziu, Norocul este o femeie, Peach, Proprietatea unei doamne, Secrete de familie, Secretele trecutului, Totul sau nimic, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter