Mostenirea

Mostenirea

Editura RAO
59,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mostenirea

A început cu Eragon... Şi se încheie cu Moştenirea. Nu cu mult timp în urmă, Eragon, Biruitorul Umbrei, Călăreţul Dragonului, nu era decât un biet băiat de fermier, iar dragonul său, Saphira, doar o piatră albastră în pădure. Acum, soarta unei întregi civilizaţii se află pe umerii lor.

Lungi perioade de antrenament şi lupte au adus cu ele victorii şi speranţă, dar şi pierderi îngrozitor de dureroase. Şi, cu toate acestea, adevărata luptă încă nu a început: trebuie să-l înfrunte pe Galbatorix.

Iar când o vor face, vor trebui să fie suficient de puternici pentru a-l învinge. Şi dacă ei nu vor reuşi, nu va mai exista altcineva. Nu va mai exista o a doua şansă. Călăreţul şi dragonul său au ajuns mai departe decât ar fi îndrăznit cineva să spere. Dar vor reuşi ei să-l răstoarne pe maleficul rege şi să reinstaureze dreptatea în Alagaesia? Şi, dacă da, cu ce preţ?

Cartea "Mostenirea" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Christopher Paolini si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Mostenirea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mostenirea" este de 59.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066092586
Pagini: 800
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mostenirea

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mostenirea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Christopher Paolini

Christopher Paolini a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Brisingr , Eragon, Eragon II - cartea primului nascut .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter