Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil

Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil

32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: II. Cursuri universitare

Recenzie Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil

Sufletul succesiunilor in dreptul nostru este egalitatea intre mostenitori. Nu trebuie sa uitam insa ca liberalitatile si mostenirile formeaza doua parti ale unui intreg, foarte coerent, iar primele sunt lasate, prin natura lor, la libera apreciere a autorului lor care va gratifica pe cine va dori.

Daca vrem sa ne asiguram ca la o mostenire va fi asigurata respectarea egalitatii intre toti succesorii, trebuie sa veghem ca niciunul dintre ei sa nu fi primit in timpul vietii defunctului cea mai mare parte a mostenirii acestuia. Asa vom ajunge ca si partajul, etapa finala a succesiunii, sa fie egalitar.

Cartea "Mostenirea legala. Libertalitatile" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dumitru Vaduva si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Mostenirea legala. Libertalitatile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mostenirea legala. Libertalitatile" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-836-0
Pagini: 240
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON
Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dumitru Vaduva

Deocamdata in afara de "Mostenirea legala. Libertalitatile : In noul cod civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dumitru Vaduva.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter