Morti pana la apus. Editie TIE-IN

Morti pana la apus. Editie TIE-IN

Editura Leda
31,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Vampirii Sudului

Recenzie Morti pana la apus. Editie TIE-IN

UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS, PARANORMAL, SENZUALITATE SI UMORIntr-un orasel linistit si apparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest universe explodeaza...Seria Vampirii Sudului sta la vaza serialului TRUEBLOOD, o productie originala HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pamant SRL.

Cartea "Morti pana la apus. Editie TIE-IN" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charlaine Harris si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Morti pana la apus. Editie TIE-IN prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morti pana la apus. Editie TIE-IN" este de 31.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 973-102-205-5
Pagini: 468
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Morti pana la apus. Editie TIE-IN

Produse similare si recomandari

Fetele
Henry De Montherlant
9.30 RON
Tara minunilor
Giuseppe Culicchia
29.90 RON
Singur pe lume
Hector Malot
18.00 RON
Noaptea de Sanziene
Mircea Eliade
45.00 RON
Infruntand fantomele
Jayne Castle, Amanda Quick
31.90 RON
Potopul (2 vol.)
Henryk Sienkiewicz
79.77 RON
Crima lui Sylvestre Bonnard
Anatole France
14.00 RON
 Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii
Francois Rene de Chateaubriand
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morti pana la apus. Editie TIE-IN. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charlaine Harris

Charlaine Harris a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Atingerea mortii : Povestiri cu Sookie Stackhouse, Categoric moarta, Clubul mortilor, Mai rau decat moartea, Moarte in familie, Moartea la Dallas, Mort de-a binelea, Mort si-ngropat, Morti cu totii, Clubul mortilor, Moartea la dallas, Morti pana la apus, Seria vampirii sudului : Trueblood (5 volume), SERIA VAMPIRII SUDULUI (8 volume), dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Vampirii Sudului

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter