Mortii Ma-tii

Mortii Ma-tii

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman
Seria: Proza

Recenzie Mortii Ma-tii

„Pe morţi să-i astupi cu pămînt, pe vii să-i îngropi în hîrtii!“. Cam asta e povestea pregătită de un personaj literar auxiliar.

În România, aşa ceva nu putea să apară decât la o editură care nu are prejudecăţi. Cum n-am vrut să modific sau să mă văd cu titlul modificat, regretul este că apare la propria editură (altfel, cine o putea pagina mai bine ca Jalbă-Şoimaru?)

Avem aici scandal, mafie, impostură, comunism, subcultură şi underground. Într-o istorie personală. Sau… Mizerabilism, s-a spus pe alocuri. Oricum, n-am vrut să scriu această carte, cu-atât mai puţin ca ea să apară. De-asta am şi amânat-o atât. Acum, că e gata, măcar să-i fac despărţirea frumoasă. Despre morţi numai de bine!

Cartea "Mortii Ma-tii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Un Cristian si a fost publicata de editura Casa de Pariuri Literare. Se poate cumpara cartea Mortii Ma-tii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mortii Ma-tii" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-92711-8-6
Pagini: 316
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mortii Ma-tii

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mortii Ma-tii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Un Cristian

Deocamdata in afara de "Mortii Ma-tii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Un Cristian.

Proza

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter