Morti cu totii. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 7

Morti cu totii. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 7

Editura Leda
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 7 din seria Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Recenzie Morti cu totii. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 7

CHARLAINE HARRIS (n. 1951) s-a nascut in delta fluviului Mississippi, iar in prezent traieste in sudul statului Arkansas alaturi de sotul sau, cei trei copii, trei caini si o rata. Scrie mysteries de peste douazeci  si cinci de ani. A inceput din copilarie cu poezii despre stafii, a scris piese de teatru in timpul colegiului, pentru ca acum sa figureze pe lista New York Times a celor mai bine vanduti autori.

Dupa ce a publicat cateva volume autonome, a continuat cu serii de trei pana la opt volume fiecare: Aurora Teagarden Series (cu cele 8 volume ale sale, scrise intre 1990?2003), Lily Bard (Shakespeare) Series (5 volume, 1997-2005), Sookie Stackhouse (Southern Vampire) Series (7 volume, 2001-2007), serie care va fi ecranizata de HBO in toamna lui 2007 sub titlul True Blood, si Harper Connelly Series (3 volume, 2005-2007). Membra a mai multor organizatii ale scriitorilor de mysteries (Mystery Writers of America, American Crime Writers League, Sisters in Crime), Harris e mama a trei copii si traieste impreuna cu familia, cei trei caini si o rata, in Arkansas.

"M-am gândit să chem vreun vampir de pe-acolo să-1 ţină pe tip, ca să mă pot uita în mintea lui, daj. după aia mi-am dat seama că m-aş purta la fel de abuziv ca vampirii înşişi...." Continuare...

"Deci mi-am făcut drum pnn mulţime să văd dacă regina avea oameni în jurul ei care necesitau scanare (nu) sau dacă găsesc vreun vârcolac sau alt schimbător care să mă pună la curent..." Continuare...

Cartea "Morti cu totii. Editie de buzunar" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Charlaine Harris si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Morti cu totii. Editie de buzunar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morti cu totii. Editie de buzunar" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Morti cu totii. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 7

Produse similare si recomandari

Cevengur
Andrei Platonov
34.90 RON
Altfel de ingeri
Lili St. Crow
34.90 RON
Academia vampirilor. Volumul 1
Richelle Mead
44.90 RON
Soarele probabilistic
Nancy Kress
14.00 RON
Atlantida - imperiul pierdut
Dan Apostol
5.90 RON
Aceasta orbitoare absenta a luminii
Tahar Ben Jelloun
28.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morti cu totii. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 7. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charlaine Harris

Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter