Morti pana la Apus. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 1

Morti pana la Apus. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 1

Editura Leda
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Recenzie Morti pana la Apus. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 1

Morţi până la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam îndrăzneţ de genuri (poliţist, science-fiction, dragoste), o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism. Tânăra telepată Sookie Stackhouse, eroina romanului şi a întregii serii, locuieşte în Bon Temps, un orăşel aparent paşnic din Louisiana. şi tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra în societatea oamenilor şi a fi acceptat de localnici. Din momentul în care Bill se îndrăgosteşte de Sookie, acţiunea începe să se deruleze alert şi nimic nu poate sta în calea celor doi.

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originală a lumii fascinante a creaturilor nopţii, precum şi a relaţiei acestora cu oamenii, care reuşesc, mai mult sau mai puţin, să îi accepte să trăiască alături. Succesul cărţii se datorează atât stilului cuceritor al autoarei, cât şi valorii autentice pe care aceasta ştie să o imprime scrisului său.

„Un autor de un rar talent.” – Publishers Weekly

"Uneori, mă simt de parcă aş asculta bruiajul unui aparat radio şi nu pot să disting absolut nimic Alţii manifestă un amalgam de sentimente şi trăiri; este ca şi cum ai asculta pe cineva care..." Continuare...

"Simţeam că era foarte înfometat. Nu-1 văzusem niciodată comportându-se ca un adevărat vampir. Nu mai rămăsese nimic uman în el. în momentul imediat următor, şi-a..." Continuare...

Cartea "Morti pana la Apus. Editie de buzunar" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charlaine Harris si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Morti pana la Apus. Editie de buzunar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morti pana la Apus. Editie de buzunar" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-102-387-8
Pagini: 464
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Morti pana la Apus. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 1

Produse similare si recomandari

Britannia Road 22
Amanda Hodgkinson
29.90 RON
Clonele - socul viitorului
Andrei Dorobantu
5.00 RON
Seria Lumea disc - Piramide
Terrry Pratchett
24.99 RON
Povestea tarfelor mele triste
Gabriel Garcia Marquez
34.99 RON
Voci. Cronicile tinuturilor din Apus
Ursula K. Le Guin
39.89 RON
Cartea interzisa vol. II Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morti pana la Apus. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charlaine Harris

Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter