Mort de-a binelea. Editie de Buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 5

Mort de-a binelea. Editie de Buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 5

Editura Leda
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Recenzie Mort de-a binelea. Editie de Buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 5

CHARLAINE HARRIS (n. 1951) s-a nascut in delta fluviului Mississippi, iar in prezent traieste in sudul statului Arkansas alaturi de sotul sau, cei trei copii, trei caini si o rata. Scrie mysteries de peste douazeci  si cinci de ani. A inceput din copilarie cu poezii despre stafii, a scris piese de teatru in timpul colegiului, pentru ca acum sa figureze pe lista New York Times a celor mai bine vanduti autori.

Dupa ce a publicat cateva volume autonome, a continuat cu serii de trei pana la opt volume fiecare: Aurora Teagarden Series (cu cele 8 volume ale sale, scrise intre 1990?2003), Lily Bard (Shakespeare) Series (5 volume, 1997-2005), Sookie Stackhouse (Southern Vampire) Series (7 volume, 2001-2007), serie care va fi ecranizata de HBO in toamna lui 2007 sub titlul True Blood, si Harper Connelly Series (3 volume, 2005-2007). Membra a mai multor organizatii ale scriitorilor de mysteries (Mystery Writers of America, American Crime Writers League, Sisters in Crime), Harris e mama a trei copii si traieste impreuna cu familia, cei trei caini si o rata, in Arkansas.

"Trebuia să-mi repet asta, ca să nu-i urăsc pe toţi cei prezenţi, care erau martori la umilirea mea. Bineînţeles, nimeni nu ştia cum se petrecuseră lucrurile, aşa că erau liberi să-şi..." Continuare...

"Se opri chiar în faţa mea. — Ai fi putut să mori, zise, ca şi cum asta ar fi fost o noutate. — Da, am spus. Ştiu asta. — A trebuit să te salveze un vampir. Vocea..." Continuare...

Cartea "Mort de-a binelea. Editie de Buzunar" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charlaine Harris si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Mort de-a binelea. Editie de Buzunar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mort de-a binelea. Editie de Buzunar" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-102-398-4
Pagini: 384
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mort de-a binelea. Editie de Buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 5

Produse similare si recomandari

Arhonul
Catherine Fisher
36.90 RON
Domnul Bliss
J R R Tolkien
52.99 RON
Eve
Anna Carey
29.90 RON
Dosarele imposibilului
Rodica Bretin
5.00 RON
Continentul interzis Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mort de-a binelea. Editie de Buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 5. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charlaine Harris

Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter