Morgennes. Romanul crucii

Morgennes. Romanul crucii

Editura Paralela45
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bestseller

Recenzie Morgennes. Romanul crucii

In Cavalerii regatului, primul roman al seriei intitulate Romanul Crucii, Morgennes, soldat al lui Cristos, pleca in Tara Sfanta ca sa recupereze Adevarata Cruce. In acest nou volum, David Camus (nascut in 1970, nepotul marelui Albert Camus) revine asupra formarii eroului sau. Cu o maiestrie care se afirma de la o carte la alta, el isi conduce cititorii intr-o calatorie ce imbina faptele istorice cu legendele si fantasticul.

Calatorie care ne poarta, pe fondurile incercarilor cruciatilor de a cuceri regatul faraonilor, din padurile nordului Frantei pana in deserturile aride ale Egiptului, trecand prin Constantinopol si Ierusalim. Cavalcade, infruntari, comploturi si tradari marcheaza acest parcurs, iar in mijlocul acestora se gaseste Morgennes, eroul care-si continua cautarea, un erou in acelasi timp uman si iesit din comun.

Cartea "Morgennes. Romanul crucii" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de David Camus si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Morgennes. Romanul crucii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morgennes. Romanul crucii" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-47-0766-9
Pagini: 512
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Morgennes. Romanul crucii

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Aceasta orbitoare absenta a luminii
Tahar Ben Jelloun
28.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morgennes. Romanul crucii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

David Camus

Pe langa "Morgennes. Romanul crucii", autorul David Camus a publicat si Cavalerii regatului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter