Morcoveata

Morcoveata

Editura Eduard
7,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Numar de pagini : 192; Categorie varsta : 11-14 ani; ISBN : 978-973-1995-39-7

Recenzie Morcoveata

Povestea lui Morcoveaţă este un roman autobiografic, în care amintirile amare ale scriitorului conturează imaginea unui copil nefericit, care simte nevoia dragostei şi ocrotirii părinteşti. Profundele trăiri, analizate cu rafinament, dezvăluie, sub lumina unui umor uneori vesel, alteori trist sau cu accente sumbre, un univers al copilăriei, filtrat prin ochii unui copil de o sensibilitate excesivă şi cu o personalitate complexă.

Cartea "Morcoveata" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Cartile copilariei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jules Renard si a fost publicata de editura Eduard. Se poate cumpara cartea Morcoveata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morcoveata" este de 7.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Morcoveata

Produse similare si recomandari

Piciul
Alphonse Daudet
10.00 RON
Craiasa Zapezii
Hans Christian Andersen
15.00 RON
Cenusareasa  (editie de lux)
Fratii Grimm
19.50 RON
Alice In Tara Minunilor
Lewis Carroll
10.00 RON
Print si cersetor
Mark Twain
27.50 RON
Aventurile lui Tom Sawyer
Mark Twain
18.00 RON
Lecturile Copilariei - clasa I
Lucica Buzenchi
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morcoveata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jules Renard

Jules Renard a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Morcoveata, Morcoveata - Jules Renard, Jurnal, Morcoveaţă, Morcoveata, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter