Morcoveata

Morcoveata

Editura Cartex
6,84 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Recenzie Morcoveata

Doamna Lepic , mama a trei copii este genul de mama care face diferente intre copiii sai , fie pentru ca nu-i pasa ca pe unii ii raneste , fie pentru ca nu realizeaza acest lucru.

Iresponsabila si convinsa ca fiul sau cel mic trebuie sa ii semene perfect , doamna Lepic isi persecuta mezinul , protejandu-si copiii mai mari.

Aceata incearca sa-l pacaleasca pe Morcoveata de fiecare data cand are ocazia si este dornica sa-l pedepseasca pe acesta , chiar si cand nu este el vinovatul , umilindu-l in fata fratilor sai mai mari si rautaciosi.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Morcoveata", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Povesti, Beletristica / Literatura universala, Carti pentru copii / Povestile Copilariei, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jules Renard si a fost publicata de editura Cartex. Se poate cumpara cartea Morcoveata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Morcoveata" este de 6.84 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Morcoveata

Produse similare si recomandari

Maimutica Guenon
Corina Firuta
2.73 RON
Povestea lui Harap Alb
Ion Creanga
8.00 RON
Mica Sirena (editie de lux). Contine CD
Hans Christian Andersen
18.00 RON
Hainele cele noi ale imparatului
Hans Christian Andersen
5.70 RON
Motanul incaltat
Charles Perrault
1.49 RON

Comentarii si recenzii

1. Morcoveata de alinutza_ely90 la 23.03.2011

Cartea "Morcoveata" (Poil-de-Carotte) este una dintre cele mai renumite in literatura universala pentru copii. Publicat în anul 1894, romanul "Morcoveaţă" se constituie dintr-o suită de întâmplări axate pe o temă predilectă a literaturii franceze şi engleze a timpului: drama copilăriei nefericite. Morcoveaţă este un copil obişnuit, plin de candoarea specifică vârstei sale. Persecutat pentru părul său roşu de întreaga familie (compusă din domnul şi doamna Lepic şi fraţii săi mai mari: Felix şi Ernestine), în special de mama sa, Morcoveaţă apare creionat în „culori" diverse: când mincinos sau hoţ, când generos şi delicat.

Prin Morcoveaţă, Ju-les Renard îşi dovedeşte pe deplin talentul de fin şi profund cunoscător al psihologiei copilului, autorul militând totodată pentru apărarea drepturilor sacre ale copilăriei.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Morcoveata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jules Renard

Jules Renard a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Morcoveata, Morcoveata, Morcoveata - Jules Renard, Jurnal, Morcoveaţă, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter