Album Romania. Monumente UNESCO : Versiune in limba germana

Album Romania. Monumente UNESCO : Versiune in limba germana

37,50 Lei

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 149

Recenzie Album Romania. Monumente UNESCO : Versiune in limba germana

Cartea "Album Romania. Monumente UNESCO" a fost publicata in categoria Arta / Albume si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. Se poate cumpara cartea Album Romania. Monumente UNESCO prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Album Romania. Monumente UNESCO" este de 37.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Album Romania. Monumente UNESCO : Versiune in limba germana

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Bucuresti
86.72 RON
Sighisoara
Catalin D. Constantin
29.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Album Romania. Monumente UNESCO : Versiune in limba germana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter