Momeala vie

Momeala vie

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Momeala vie

Liniştea orasului Minneapolis este spulberată când doi vârstnici sunt ucişi în aceeaşi noapte, aparent fără nici un motiv: nu reprezintă o povară pentru nimeni, nu se fac vinovaţi de nimic şi toată lumea îi iubeşte.

Pe măsură ce numărul victimelor creşte, detectivii Leo Magozzi şi Gino Rolseth se străduiesc să găsească o legătură între aceste victime dintr-un grup demografic rareori preferat de ucigaşii în serie. Ceea ce descoperă în schimb sunt o mulţime de s ecrete îngrozitoare, unele ascunse chiar în rândul membrilor departamentului de poliţie, ceea ce face ca linia de demarcaţie între eroi şi răufăcători să devină tot mai neclară.

Veriga lipsă ar putea fi găsită cu ajutorul programului lui Grace MacBride, şefa companiei de software Monkeewrench - dar preţul este unul imens. 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Momeala vie", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de P.J. Tracy si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Momeala vie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Momeala vie" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068255613
Pagini: 416
Format: 10,6 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Momeala vie

Produse similare si recomandari

Joc dublu
Lisa Scottoline
29.90 RON
Inima cusuta
Carole Martinez
39.89 RON
Rolul vietii
Susan Gayle
8.00 RON
Dupa sapte ani
Laurey Bright
7.00 RON
Ora zero
Joseph Finder
28.00 RON
Piatra de incercare
Julia Davis
8.00 RON
Daruieste-mi dragostea ta
Anne Laurence
8.00 RON
Mai intunecat decat crezi
Jack Williamson
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Momeala vie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

P.J. Tracy

P.J. Tracy a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dead Run, Operatiunea Monkeewrench.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter