Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare : 5 ani

Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare : 5 ani

Editura Litera mica
4,92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Caiete de lucru pentru gradinita

Recenzie Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare : 5 ani

Acest proiect de educaţie prescolară include 12 caiete de lucru pentru copiii de grădinită, din grupa mică până în cea pregătitoare. Cu ajutorul lor, viitorii elevi vor învăta să scrie, să citească si să calculeze.

Caietele le vor dezvolta abilitătile motorii de finete, gândirea creativă, spiritul de observatie si imaginatia, formându-le, totodată, gustul artistic. Recomandăm folosirea succesivă a tuturor caietelor de lucru incluse în această serie. Pentru activităti suplimentare la grădinită si acasă este util să folositi cărti din colectia noastră „Cei sapte pitici“, care contine veritabile manuale pentru toti copiii, de la nastere si până la scoală.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Gradinita, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. Se poate cumpara cartea Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare" este de 4.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: august 2011
ISBN: 978-606-600-437-4
Pagini: 16
Format: 19,8 x 25,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare : 5 ani

Produse similare si recomandari

Nu va jucati cu chibriturile
colectiv Aramis
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Modele de scriere. Caiet de lucru. Grupa mare : 5 ani. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Caiete de lucru pentru gradinita

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter