Moartea noastra cea de toate zilele

Moartea noastra cea de toate zilele

Editura Minerva
19.00 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008 Numar de pagini : 240 ISBN: 978-973-21-0977-9

Recenzie Moartea noastra cea de toate zilele

Adrian Lesenciuc (n. 1975) este poet, prozator, eseist, critic si istoric literar, reprezentant al gruparii „Aisberg” de reconfigurare a valorilor culturale contemporane. Este redactor sef al revistei omonime de avangarda literara, autor de poezie vizuala si teoretician al literaturii verbo-iconice (autor al lucrarii de istorie literara „Poezia vizuala”). Dintre lucrarile sale lucrari reprezentative amintim volumele de versuri: „Antifilosofia”, „Copilul-genune”, „Liam”, eseuri: „Puzzle cu umbre pe ape”, „Postmodernitatea. Un posibil model de structurare a mozaicului a-valoric”.

„De treisprezece zile moartea musca din ganduri: ce poti face in doar douazeci si noua de mii doua sute optzeci si opt de zile? (...) El si-a construit spatiul tragic intr-un loc al sa, spatio-temporal, macinat intre viata si moarte. Eu uitasem de el, de cele spuse, in timp ce subiectivitatea, cu masca mortii pe figura, ii rasfoia paginile din agenda. (...) Doza sa zilnica de insulina era intalnirea cu moartea, in paginile jurnalului. (...) aici viata sa se scurgea in cerneala si se traia pe sine ca o intentie a nararii unei limbi lipsite complet de semnificat.“

Cartea "Moartea noastra cea de toate zilele" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adrian Lesenciuc si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Moartea noastra cea de toate zilele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Moartea noastra cea de toate zilele" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: despre moarte

Pret Moartea noastra cea de toate zilele

Produse similare si recomandari

Viata dupa moarte
Deepak Chopra
18.00 RON
Viata dincolo de moarte
Yog Ramacharaka
5.00 RON
Sa le spui ca moartea nu exista
Francois Brune
18.53 RON
Rai si pamant
James Van Praagh
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Moartea noastra cea de toate zilele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Lesenciuc

Deocamdata in afara de "Moartea noastra cea de toate zilele", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adrian Lesenciuc.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter