Moarte in familie. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 10

Moarte in familie. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 10

Editura Leda
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 10 din seria Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Recenzie Moarte in familie. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 10

O magica si incitanta realizare in traditia povestilor cu vampiri - Houston Chronicle

Un razboi al zanelor a lasat in haos comunitatea supranaturala din Bon Temps, Louisiana, iar pe Sookie Stackhouse, eroina telepata, sleita psihic si fizic. Chiar si avand in vene sangele a doi vampiri, Sookie se reface cu mare greutate. Cele mai rele sunt insa ranile sufletesti provocate de pierderea unor persoane dragi si boala primului ei iubit, vampirul Bill.

Sookie este ranita si furioasa. Singura alinare i-o aduce dragostea lui Eric Northman. Dar nici macar relatia lor nu se desfasoara fara momente tensionate. Daca la toate acestea mai adaugam si faptul ca, dupa ferecarea portalului spre lumea zanelor, au ramas in randul oamenilor cateva zane dornice de razbunare, intelegem de ce Sookie nu are nici o sansa sa traiasca in tihna. Si inca ceva: una dintre zane este manioasa, foarte, foarte manioasa...

Cartea "Moarte in familie. Editie de buzunar" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charlaine Harris si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Moarte in familie. Editie de buzunar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Moarte in familie. Editie de buzunar" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-102-408-0
Pagini: 477
Format: 10,6 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: vampirii sudului

Pret Moarte in familie. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 10

Produse similare si recomandari

Recuperatorii
Eric Garcia
39.89 RON
Poarta corbului
Anthony Horowitz
24.99 RON
Regatul. Aventurile sotilor Fargo
Clive Cussler
39.92 RON
Capcana mortala
Charlaine Harris
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Moarte in familie. Editie de buzunar : Vampirii Sudului. Volumul 10. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charlaine Harris

Vampirii Sudului. Editie de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter