Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)

Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)

Editura Leda
36,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Madison Avery

Recenzie Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)

O LUME MISTERIOASĂ, UN CARATER FEMININ PUTERNIC, UMOR, SUSPANS ŞI UN STROP DE ROMANCE

Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.

Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.

Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.

Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.

Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.

Kim Harrison, autoare bestseller New York Times, s-a născut şi a crescut în Vestul Mijlociu al SUA, dar, între timp, s-a mutat în sud, ca să scape de zăpadă. Îşi petrece timpul având grijă de orhidee, gătind împreună cu un tip îmbrăcat cu o geacă de piele şi dresându-şi câinele. Printre actualele ei vicii se numără ciocolata de calitate şi excelentul sushi. Kim este şi autoarea seriei bestseller Hollows şi a contribuit la colecţia de romane paranormale Prom Nights From Hell (alături de Stephenie Meyer, Meg Cabot ş.a.).

Cartea "Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Kim Harrison si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)" este de 36.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-128-381-4
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kim Harrison

Pe langa "Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)", autorul Kim Harrison a publicat si Pe jumatate moarta, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Madison Avery

Moarta si inviata (Madison Avery. Cartea a II - a)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter