Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3

Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3

Editura Erc Press
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Volumul 3 din seria Cartea de acasa

Recenzie Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3

Colectie unica de literatura romana originala si completa.

Editura Erc Press a lansat Colectia "Cartea de acasa", o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane.

"Cartea de acasa" reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri remarcabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii vechi, uneori unicate, adunate din arhive si anticariate.

Tabelele cronologice cuprind momente importante din viata scriitorilor care, au marcat evolutia si creatia acestora.

Ioan Slavici (1848-1925), creatorul nuvelei si romanului de tip realist in literatura romana, este cel dintai mare scriitor transilvanean in literatura noastra de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Scriitorul, cunoscut mai ales ca un nuvelist de exceptie, a introdus in scrierile sale elemente definitorii ale prozei moderne, analiza psihologica a sufletului individual, dar si colectiv.

Va recomandam sa va delectati cu interesantele si valoroasele nuvele, in care personajele, animate de patimi puternice, cu probleme morale, sunt locuitori ai vechiului ai vechiului sat transilvanean, care are legi vechi, nescrise, pastrate si transmise prin "gura satului", dar in care legea o faceau, de fapt, oamenii lipsiti de scrupule, puternici, precum Lica Samadaul din "Moara cu noroc".

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Moara cu noroc si alte nuvele", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Nuvele si povestiri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioan Slavici si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Moara cu noroc si alte nuvele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Moara cu noroc si alte nuvele" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3

Produse similare si recomandari

Iliada
Homer
27.50 RON
Odiseea
Homer
28.99 RON
Ciocoii vechi si noi
Nicolae Filimon
16.00 RON
Fat-Frumos din lacrima
Mihai Eminescu
8.00 RON
Lecturile copilariei - clasa a V - a
Lucica Buzenchi
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Slavici

Ioan Slavici a publicat inca 54 carti prezente in libraria noastra, Basme.Zana zorilor, Ioan Slavici - Opere volumul VIII : Scrieri istorice si etnografice, scrieri sociale si economice, Ioan Slavici. Opere. Volumul VI, Ioan Slavici. Opere. Volumul VII, Mara, Mara, Mara, Mara, Mara, Moara cu noroc, Moara cu noroc, Padureanca si alte nuvele, Moara cu noroc.Budulea Taichii.Popa Tanda, Nuvele, Nuvele (vol. 2), Opere alese, Pacala si ispravile lui, Povesti, Povesti Slavici, Zana Zorilor, Basme, Basme, Basme, Basmele romanilor. volumul VIII, Cele mai frumoase povesti : Mari povestitori romani, FloriĊ£a din codru, Gura satului. Nuvele : Cartea de acasa vol. 42, Inchisorile mele, Ioan Slavici - opera literara-VII volume, Ioan Slavici. Opere. Volumele I - II, Ioan Slavici. Opere. Volumele III - IV, Ioan Slavici. Opere. Volumul V, Mara, Mara, Mara, Mara, Mara (BPT), Moara cu noroc, Moara cu noroc, Moara cu noroc, Moara cu noroc (BPT), Nuvele, Nuvele : Alexandru Lapusneanu, Moara cu Noroc, NUVELE, Nuvele (moara cu noroc. popa tanda. budulea taichii), Pacala in satul lui, Pacala in satul lui. Invat sa citesc!, Padureanca , Povesti, Povesti, Primele si ultimele, Scrieri esentiale volumele i-v, Zana zorilor, Zana Zorilor si alte basme, Zana-Zorilor si alte povesti, dintre care primele 19 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cartea de acasa

Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter