Mituri literare moderne si postmoderne

Mituri literare moderne si postmoderne

Editura Paideia
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mituri literare moderne si postmoderne

Volumul de faţă discută câteva dintre miturile cele mai importante ale culturii ruse, cele prin care în fapt aceasta se individualizează în ansamblul culturii europene.

Fie că vorbim despre Moscova sau Petersburg, despre semnificaţia acţiunilor întreprinse de ţarul Ivan cel Groaznic sau despre împăratul Petru cel Mare, despre curentele mesianice care au însoţit evoluţia statului rus, toate aceste sunt dovezi ale acelui specific naţional, atât de evident pentru Rusia veche.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Mituri literare moderne si postmoderne", publicata in 2 categorii, Beletristica / Critica literara, Beletristica / Mitologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Virgil Soptereanu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Mituri literare moderne si postmoderne prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mituri literare moderne si postmoderne" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mituri literare moderne si postmoderne

Produse similare si recomandari

Teodoreanu Reloaded
Ioan Stanomir, Angelo Mitchievici
25.00 RON
Probleme vitale
Constantin Dobrogeanu - Gherea
11.90 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Calatoria lui Orfeu
Constantin Fantaneru
25.00 RON
Eminescu si limba sanscrita
Amita Bhose
14.28 RON
Educatia in spectacol. Protagonist: Solomon Marcus
editor Lavinia Spandonide
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mituri literare moderne si postmoderne. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Virgil Soptereanu

Pe langa "Mituri literare moderne si postmoderne", autorul Virgil Soptereanu a publicat si Timpul artistic si poetica memoriei, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter