Mitologie romaneasca

Mitologie romaneasca

25,07 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 416

Recenzie Mitologie romaneasca

Sinteză originală – printre foarte puţinele de acest gen în cultura română – lucrarea lui Marcel Olinescu oferă cititorului o busolă orientativă în hăţişul credinţelor mitologice româneşti, deschizându-i ademenitoare perspective spre înţelegerea fenomenului în integralitatea lui.
Interesul cărţii este sporit de desenele şi xilogravurile autorului, care o ilustrează, făcând-o atractivă pentru toate vârstele, dar mai ales pentru tineret, datorită valenţelor ei formative.
Interzisă în timpul ultimei dictaturi, lucrarea se reeditează pentru prima dată după aproape şase decenii de la apariţie.

Cartea "Mitologie romaneasca" a fost publicata in categoria Beletristica / Mitologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Marcel Olinescu si a fost publicata de editura Saeculum Vizual. Se poate cumpara cartea Mitologie romaneasca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mitologie romaneasca" este de 25.07 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mitologie romaneasca

Produse similare si recomandari

Intoarcerea la geneza
Zecharia Sitchin
34.88 33.14 RON
Zile si demoni. Calendar si mitologie populara rusa
Antoaneta Olteanu
31.50 30.00 RON
Vampiri si vampirism
Claude Lecouteaux
8.72 RON
Basme populare din Bucovina
Ludwig Adolf Staufe
11.99 RON
Cele mai frumoase basme
Petre Ispirescu
22.00 RON
Mituri literare moderne si postmoderne
Virgil Soptereanu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mitologie romaneasca. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marcel Olinescu

Pe langa "Mitologie romaneasca", autorul Marcel Olinescu a publicat si Mitologie romaneasca, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter